Splošni pogoji poslovanja

Cene

Vse cene so v € (evrih) in vključujejo DDV.

Turistična taksa

Turistična taksa znaša 2 EUR na osebo in ni vključena v ceno.

Rezervacija in plačilo

Nočitev plačate pred prihodom z nakazilom na TRR IBAN SI56 0475 3000 0157 820 odprt pri NKBM d.d. Če imate kakršnekoli dodatne zahteve ali želje, nam jih sporočite preden potrdite rezervacijo.

Odpoved rezervacije

Do 14 dni pred prihodom je odpoved rezervacije brezplačna. Za odpoved rezervacije 14 dni ali manj pred prihodom, vam bremenimo račun za 100% znesek rezervacije. V primeru predhodnega odhoda, zadržimo 100% plačilo nočitev. Pridržujemo si pravico do odpovedi rezervacije in v posebnih okoliščinah pravico do preklica ali spreminjanja. Če pride do odpovedi rezervacije z naše strani, smo vam dolžni poiskati drugo nastanitev enake ali boljše kvalitete, za enako ali nižjo ceno ter vam organizirati prevoz. Apartmaji PGD Log pod Mangartom ne prevzamejo nobene odgovornosti za morebitne nevšečnosti, ki bi nastale, če gost ne bi prejel obvestila o spremembi, zaradi nepravilnih kontaktnih podatkov.

Prijava

Prijava je možna od 16:00 naprej. Nimamo 24 urne recepcije, zato vas prosimo, da nam sporočite predvideno uro prihoda do 12 ur pred prijavo. Hvala za razumevanje. Zgodnji prihod v apartmaje je možen ob predhodni najavi, glede na razpoložljivost namestitve. Ob prihodu se opravi prijava gostov. Potrebovali bomo podatke osebnih dokumentov ali potnih listov, vseh gostov, ki bodo prenočevali v apartmaju. Bivanje v apartmajih je dovoljeno samo gostom, ki se prijavijo na recepciji. Za osebe, ki se ne prijavijo, Apartmaji PGD Log pod Mangartom ne prevzemajo nikakršnih odgovornosti. Osebe, ki niso prijavljene in se nastanijo v apartmajih brez vednosti, so same materialno in kazensko odgovorne za prijavo. Lastnik si pridržuje pravico, da prepove vstop ali odslovi celo skupino, če število oseb presega število, določeno rezervaciji.

Odjava

Prosimo, da apartma zapustite do 10:00. Kasnejša odjava je možna glede na razpoložljivost apartmajev.

Čiščenje

Po vsakem odhodu gostov je apartma generalno očiščen. Cena čiščenja je 20 EUR. Dodatno dnevno čiščenje je možno ob najavi ob prihodu in proti doplačilu. Če ostanete 6 nočitev ali več, vam peti dan generalno počistimo apartma ter zamenjamo posteljnino in brisače.

Pritožbe

Vse reklamacije in pritožbe, morajo biti podane na recepciji, v času bivanja. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

Osebni predmeti

Ne odgovarjamo za krajo osebnih stvari, dragocenosti in dokumentov iz apartmajev ter prevoznih sredstev. Za pozabljene predmete ne odgovarjamo.

Škoda

Gost odgovarja za škodo, ki je nastala po njegovi krivdi ali po krivdi tistih, za katere odgovarja in tistih, ki ga obiščejo. Gost uporablja vse naprave v apartmaju v skladu z navodili za varno uporabo. Če pride do izginotja ali poškodovanja inštalacij, pohištva, naprav ali druge opreme apartmaja, nas obvestite na +386 51 414 488 Igor. V kolikor gost, škodo povzroči namerno ali iz malomarnosti, jo je dolžan povrniti.

Pravica vstopa

Pridržujemo si pravico, da lastnik in vzdrževalci lahko vstopijo v apartma, zaradi nujnih vzdrževalnih del ali pregleda.

Osebni podatki

Vse pridobljene podatke o gostih, varujemo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/04 in 67/07). Šteje se, da gost s sprejemom ponudbe pristaja na uporabo teh podatkov tudi za namene statistične obdelave in obveščanja o ponudbi. Če gost tega ne želi, lahko to izjavi ob prijavi. To ne velja za posredovanje osebnih podatkov na policijo.